Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT Constanţa Ultimele zile pentru plata taxei de promovare a turismului

ro

27 May, 2014 08:56 1717 Marime text
Contribuabililor din Staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă li se aduce în atenţie faptul că la data de 1 iunie reprezintă termenul scadent pentru plata taxei pentru promovarea turismului.

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa informează operatorii economici care încep desfăşurarea activităţilor economice sau pe cei care care obţin/vizează autorizaţia de funcţionare/avizul program funcţionare, respectiv autorizaţia pentru ocuparea temporară a domeniului public după această dată au obligaţia să depună o declaraţie în termen de 30 de zile de la data începerii activităţii/obţinerii documentelor de autorizare. Neplata acestei taxe până la data scadentă aduce majorări de 2% pentru fiecxare lună. De asemenea, depunerea peste termen a declaraţiilor, nedepunerea declaraţiilor, depunerea declaraţiilor cu informaţii eronate, nedeclararea în termen de 30 de zile a modificărilor intervenite care conduc la recalcularea taxei pot fi sancţioneate cu amendă de la 279 lei la 696 lei, în cazul persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale şi cu amendă de la 1.116 lei la 2.500 lei, în cazul persoanelor juridice.

Taxa se poate achita numerar la ghişeele agenţiilor fiscale ale SPIT Constanţa sau prin virament bancar în contul RO46TREZ23121360206XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanţa, beneficiar Primăria Municipiului Constanţa, cod fiscal 4785631.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii