Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solistul trupei „Goodbye to Gravity” este în stare critică!

ro

01 Nov, 2015 15:58 1523 Marime text
Lansarea albumului trupei Goodbye to Gravity a fost umbrită de incidentul nefericit de vineri seara. Zeci de oameni morţi, sute de răniţi. Nici membrii formaţiei nu au scăpat. Chitaristul trupei Goodbye to Gravity, Vlad Ţelea, a murit la spital. Abia devenise tată pentru a doua oară. Alături de Mihai a murit şi iubita lui Cătălina Ioniţă, cofondator al UrbanEye Film Festival din Bucureşti. Mihai şi colegii săi de trupă aveau concert în acea seară pentru a-şi promova cel mai recent album, "Mantras of War".
Solistul formaţiei se zbate între viață și moarte. Andrei Găluț se numără printre supraviețuitorii incendiului. Din păcate, starea artistului este destul de gravă, acesta fiind internat la spitalul Elias. Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția acestuia.
Cumnata lui Andrei Găluț, Nicoleta Belean, a declarat că artistul este intubat și că este ventilat mecanic. Solistul se află la Tterapie Intensivă, cu arsuri pe 45% din suprafața corpului. Andrei a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile la Spitalul de Urgență Floreasca, iar acum se află în comă la Spitalul Elias. Andrei Găluț a moștenit pasiunea pentru muzică de la părinți.  Tânărul a devenit cunoscut după ce a câștigat show-ul muzical „Megastar”.
Şi Mihai Alexandru, al doilea chitarist al trupei Goodbye to Gravity se regăseşte şi el pe lista persoaneor care şi-au găsit sfârşitul. Este posibil ca el să fi murit cel mai probabil asfixiat cu fumul gros degajat după aprinderea materialului fonoizolant, însă doar necropsia va stabili cauzele exacte.
Ceilalţi colegi ai lor Alex Pascu (bas) şi Bogdan Lavinius (tobe) au fost răniţi şi sunt internaţi.

Sursa foto: romaniatv.net şi specialarad.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii