Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Site-ul cotidianului ZIUA de Constanţa este din nou disponibil în toate reţelele

ro

14 May, 2013 10:13 1131 Marime text
De astăzi, site-ul ZIUA de Constanţa poate fi din nou accesat prin intermediul oricărui provider de Internet, după atacul informatic din data de 12 mai 2013.

Reamintim cititorilor cotidianului ZIUA de Constanţa că site-ul publicaţiei a fost victima unui atac informatic, începând din seara zilei de 12 mai, fapt care a făcut ca ziarul să nu mai poată fi accesat online. Mai mult, nici contul de administrare al publicaţiei nu a fost accesibil, acest lucru împiedicând practic orice actualizare a informaţiei în timp real.

Totodată, este de precizat că atacul informatic cu care publicaţia s-a confruntat a fost unul foarte mare - 1.5 gigabiţi/secundă şi că, de îndată ce sursa atacului va fi identificată, numele său va fi făcut public.
Cotidianul ZIUA de Constanţa are o tradiţie de 12 ani şi o medie de peste 300.000 de vizitatori unici/lună.

Este regretabil că, în 2013, presa este supusă unor astfel de atacuri, pe care le considerăm ca fiind abuzuri inacceptabile. Asigurăm însă cititorii cotidianului ZIUA de Constanţa că publicaţia nu va ceda niciunui gen de presiuni şi că nu va renunţa la dezideratele sale: informaţie corectă şi opinie în timp real, în fiecare zi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii