Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep și Maria Sharapova, protagoniste pe site-ul WTA

ro

30 Nov, 2014 10:21 2540 Marime text
Simona Halep continuă să primească laude și distincții pentru evoluția excelentă avută în 2014. De această dată, e nevoită să împartă premiul WTA cu marea sa rivală, Maria Sharapova.

Rezumatul finalei pe care Simona Halep și Maria Sharapova au disputat-o anul acest la Madrid a fost cel mai urmărit pe site-ul WTA.

WTA rememorează partida și laudă evoluția tenismenei noastre.

„Sharapova și Halep mai jucaseră înainte de două ori, dar de această dată povestea a fost complet dierită. Precedentele întâlniri au avut loc în 2012, când Halep abia intrase în top 50, acum însă românca era pe locul 5 și cea mai bună în ultimele 12 luni”, notează forul mondial.

„Halep a avut un joc solid și a câștigat clar primul set. Sharapova a revenit însă și le-a câștigat pe urmatoarele două și și-a păstrat invincibilitate pe zgura”, mai noteaza WTA.

Finala respectivă a fost comentată și de Maria Sharapova: „Simona a fost la un alt nivel. Nu știu cum am reușit să întorc meciul și să câștig. În primul set n-am făcut absolut nimic ca s-o rănesc. Am știut că trebuie să schimb ceva. A fost un meci greu până la ultimul punct”.

Sursa: ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii