Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep s-a întors în ţară "Vreau să fiu numărul 1"

ro

04 Jul, 2014 23:21 1489 Marime text
Simona Halep a declarat, în această seară, la revenirea în România, că se bucură de rezultatul obţinut la turneul de la Wimbledon, unde a ajuns până în semifinale, subliniind că îşi doreşte foarte mult să ajungă şi mai sus în tenis, scrie mediafax.ro.
 
"A fost un pic de ghinion în timpul meciului că am făcut entorsă. Nu e foarte grav, dar o să am timp să mă recuperez să joc la turneul de la Bucureşti. A fost un rezultat frumos, mă bucur că am apucat să joc spre final şi pe iarbă. M-a marcat un pic accidentarea, pentru că nu am mai putut să servesc, să împing în picior, nu am mai putut sa fiu relaxată, n-am putut să mă opresc la anumite mingi. M-a încurcat, dar nu vreau să dau vina pe accidentare. Bouchard m-a bătut, a fost mai bună şi merg mai departe. Asta îmi dă curaj să merg cu încredere înainte. Îmi doresc foarte mult să ajung şi mai sus în tenis o să muncesc zi de zi să încerc să fac tot ce pot pentru a câştiga meciuri. Am fost tristă că am avut o înfrângere, dar nu că s-a terminat turneul, pentru că a fost un rezultat bun. Îmi doresc să ajung numărul 1, nu ştiu dacă se va întâmpla, dar îmi doresc să ajung", a declarat Halep la Aeroportul Henri Coandă.
 
Ea a spus că speră să câştige turneul WTA de la Bucureşti, care începe săptămâna viitoare: "Acest turneu de la Bucureşti înseamnă mult, pentru că este primul de la noi din ţară. Mi-am dorit foarte mult să joc. Sper să fiu sută la sută miercuri şi voi da tot ce pot să ajung spre final. Îmi doresc foarte mult să câştig. E greu pentru că vin de pe iarbă şi sper să mă acomodez foarte repede".
 
Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii