Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și-a dat foc în faţa unui bar Tânăr dus în stare gravă la spital după ce şi-a turnat diluant

ro

26 Jan, 2015 22:22 1615 Marime text
 
Un tânăr de 22 de ani, din localitatea vasluiană Pribeşti, a fost transportat în stare gravă, în această seară, la un spital din Iaşi, după ce şi-a turnat diluant şi apoi şi-a dat foc în faţa unui bar, fără ca poliţiştii să stabilească, deocamdată, ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bărbatul şi-a turnat diluant pe haine dintr-o sticlă de jumătate de litru, ulterior dându-şi foc cu un chibrit în faţa unui bar din localitatea Pribeşti unde, se pare, băuse cu puţin timp înainte de incident. Tatăl vitreg al tânărului a povestit că acesta a luat de acasă sticla cu substanţa inflamabilă şi apoi, fără să spună ce intenţionează să facă, a plecat spre barul din localitate. De altfel, bărbatul de 22 de ani se pare că era băut atunci când a recurs la gestul extrem de a-şi da foc, relatează Mediafax.

Imediat după ce vasluianul şi-a dat foc, unul dintre clienţii barului a reacţionat şi l-a dezbrăcat de haina care ardea, fiind solicitată intervenţia unei ambulanţe. Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă s-a deplasat la urgenţă, constatând că tânărul avea arsuri grave, de gradele III şi IV, pe gât. În consecinţă, odată stabilizată, victima a fost transportată la o clinică de arşi din municipiul Iaşi.


Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii