Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă şi ce primeşti Servicii ultra all inclusive în Mamaia

ro

30 Jun, 2015 19:46 1318 Marime text
 
Se întâmplă la Mamaia, acolo unde hotelierii au început să pună în practică oferte de care până acum românii aveau parte doar în Grecia, Bulgaria sau Turcia. Turiştii se declară mai mult decât mulţumiţi şi spun că pachetele ultra all inclusive sunt accesibile, potrivit România TV.

Până anul trecut, românii care voiau să se bucure cu adevărat de pachetele ultra all inclusive, mergeau în Grecia, Turcia sau Bulgaria. De anul acesta însă, sistemul se aplică şi pe litoralul românesc, la Mamaia.

"Pachetul ultra conţine cazare, trei mese, gustări, băuturi la bar şi la plajă, minibar inclus, sală de fitness, saună, animaţie pentru copii şi adulţi", a declarat unul dintre hotelieri, potrivit România TV.

Turiştii sunt încântaţi de serviciile de care au parte. Hotelierii au început să se adapteze şi la capitolul distracţie, atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

Pentru serviciile ultra all inclusive turiştii plătesc între 270 şi 330 de lei pe noapte. În funcţie de vârstă, copiii au reduceri cuprinse între 30 şi 60 la sută. La all inclusive, tarifele pornesc de la 190 de lei de persoana şi pot ajunge până la 210 lei. După 15 iulie, când e vârf de sezon, tarifele cresc cu cel puţin 20%.




Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii