Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful Poliţiei Sinaia, arestat preventiv

ro

14 Jan, 2016 18:01 1351 Marime text
Șeful Poliției Sinaia, Marin Tudorică, și omul de afaceri pe care acesta îl proteja, Cristian Simion, au fost arestați preventiv, în această seară, în dosarul de corupție instrumentat de DNA Ploiești.
 
Magistrații Tribunalului Prahova au admis propunerea procurorilor și au dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați. Decizia nu este definitivă.
 
În același dosar este urmărit penal, sub control judiciar, adjunctul șefului Poliției Sinaia, Ionuț Roșca, acuzat de complicitate la trafic de influență.
 
Potrivit unui comunicat de presă al DNA, Marin Tudorică este acuzat de trafic de influență și efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în timp ce omul de afaceri Cristian Bogdan Simion este acuzat de cumpărare de influență și complicitate la efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția.
 
În același dosar a mai fost audiat și adjunctul șefului Poliției Sinaia, Ionuț Roșca, acuzat de complicitate la trafic de influență, el fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile și având obligația de a nu-și exercita funcția de ofițer de poliție judiciară.
 
În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Direcției Generale Antifraudă Fiscală.
 
Sursa foto: max-media.ro    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii