Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă la Mihail Kogălniceanu. Vezi ce proiecte pregătesc pentru această perioadă Primăria şi Consiliul Local

ro

28 Nov, 2013 10:17 1588 Marime text

Se simte deja spiritul sărbătorilor în comunele din judeţul Constanţa.
Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Daniela Belu, a chemat, ieri, de la orele 18.00, consilierii locali în şedinţă pentru a se stabili şi vota principalele evenimente, care vor avea loc de sărbători.
Aleşii comunei au decis să aloce suma de 10.000 de lei pentru acordarea de cadouri pentru membrii Sfatului Bătrânilor. O surpriză pregătită pentru toţi locuitorii va fi iluminatul specific acestei perioade. Comuna va străluci, şi-n acest an. Sute de beculeţe vor fi montate pe străzi, în aşteptarea Crăciunului. Bugetul alocat pentru procurarea instalaţiilor electrice ornamentale este de 70.000 de lei. Atmosfera sărbătorilor va fi adusă şi de o serie de invitaţi speciali, care sunt aşteptaţi în Kogălniceanu, în perioada 21-22 decembrie, pentru a-i colinda pe localnici şi a-i încânta cu momentele lor artistice. Evenimentul dedicat Crăciunului are în acest an un buget de 60.000 de lei.
Nu au fost uitate nici locaşurile de cult. Parohia Grup Ceres cu Hramul Sfântul Cuvios Dimitrie Basarabov şi Ioan Iacob Hozevitul va primi un sprijin financiar în valoare de 5.000 de lei.
Şi sărbătorile de la începutul noului an 2014 s-au aflat ieri seară în atenţia consilierilor locali. Aceştia au votat suma de 15.000 de lei pentru organizarea şi desfăşurarea sărbătorii Botezul cailor.
Pe ordinea de zi s-au aflat şi proiecte ce privesc activitatea autorităţii locale, precum aprobarea organigramei şi a statului de funcţii pentru SC Servicii Publice de Mentenanţă Mihail Kogălniceanu SRL sau completarea inventarului bunurilor ce aparţin domeniului public al comunei. Singurul proiect care a fost respins ieri seară a fost cel privind încetarea mandatului de consilier local al viceprimarului Iulian Boldea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii