Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se schimbă vremea. Paştele vine cu ploi

ro

03 May, 2013 10:23 1306 Marime text
Vineri, soarele predomină, şi doar prin vest sau sud-vest se perindă nori care, mai ales în a doua parte a zilei, lasă câteva averse însoţite de tunete şi fulgere. Vor fi între 23 de grade şi 30...31.
Şi în Capitală se menţine vremea deosebit de caldă, cu temperaturi de 29...30 de grade imediat după prânz. Iar că aspect, încă o zi frumoasă şi însorită, fără precipitaţii şi fără vânt agitat.
În Sâmbăta Mare tot despre vreme foarte caldă vorbim, deşi în regiunile intracarpatice temperaturile scad cu 2...3 grade faţa de zilele precedente. La scară întregii ţări, ecartul termic al zilei va fi de la 22...23 de grade pe litoralul Deltei, până la 30 de grade local în est şi sud-est, chiar 31 de grade în Lunca Dunării. Iar ca aspect, norii şi ploile scurte, dar însoţite de tunete şi fulgere, păr să prefere zonele din sud-vestul, centrul şi nord-estul teritoriului, dar şi zonele montane, cu precădere în orele amiezii.
În Capitală şi sâmbătă este cald ca în toiul verii, aproximativ 30 de grade vor indică termometrele imediat după prânz, o zi numai bună pentru petrecerea timpului în aer liber.
Citiţi continuarea AICI!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii