Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala Jean Bart a lansat proiectul național „Zâmbete pentru viitor”

ro

10 Oct, 2014 15:17 2236 Marime text
Şcoala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart” a lansat astăzi, cu ocazia Zilei Educaţiei Nonformale (ZEN), proiectul de anvergură naţională „Zâmbete pentru viitor”.
 
Proiectul reunește 40 de şcoli partenere din 14 localităţi din 7 judeţ. Obiectivul general al proiectului, derulat în parteneriat cu Asociaţia TEAM (Together Everyone Achieves More), constă în oferirea de alternative de petrecere a timpului liber prin implicarea activă a elevilor în activităţi ludice, în contrapondere la tendinţa lor de abandonare pasivă în faţa ecranului televizorului sau calculatorului.

Astăzi, 12 echipe de voluntari TEAM (32 de voluntari din Constanta și Cumpana, elevi de la Liceul Nicolae Dumitrescu, Colegiul National Regina Maria, Liceul Ovidius, Liceul Călinescu, Liceul Telecom) au organizat, în intervalul orar 10.00-11.00, o oră de joacă pentru elevii tuturor claselor din ciclul primar, în cadrul activităţii „Jocurile copilăriei”. După-amiază, voluntarii din clasa a VI-a A, coordonaţi de profesorul lor diriginte, Mihaela Capră, au organizat, în intervalul orar 13.00-14.00, o oră de joacă pentru colegii lor din clasele 5 A, 5 B şi 6 B.

Clasele 7 A, 7 B, 8 A şi 8 B vor participa, în intervalul orar 13.00-16.00, la o activitate despre voluntariat susţinută de Datcu Dragoş, voluntar TEAM, în cadrul proiectului „Voluntariatul împreună”, propus de CIVICUM VOLUNTARIS şi finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului prin intermediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii