Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Roland Garros Şarapova a fost eliminată. Simona Halep profită din plin

ro

01 Jun, 2015 14:27 1489 Marime text
Maria Şarapova, deţinătoarea titlului la Roland Garros, a părăsit anul acesta competiţia în faza optimilor de finală, fiind învinsă în două seturi, 6-7, 4-6 de jucătoarea cehă Lucie Safarova.

Simona Halep a fost eliminată de la ediţia din acest an a Internaţionalelor de Tenis ale Franţei în turul secund, însă în urma rezultatelor de astăzi, din optimi, este sigură că va rămâne în Top 3 mondial după încheierea turneului.

Condiţia ca Şarapova să rămână în ierarhia WTA în faţa Simonei Halep era ca ea să ajungă cel puţin în sferturile de finală la Roland Garros 2015, lucru care nu s-a întâmplat, rusoaica fiind eliminată, astăzi, în optimi, de Lucie Safarova, scor 6-7, 4-6.

Simona Halep rămâne astfel pe locul 3 în lume, după Roland Garros 2015, după Petra Kvitova, care ar fi întrecut-o pe Halep în orice condiţii, dat fiind faptul că românca a fost eliminată prematur din competiţie, potrivit România TV. Ascensiunea Kvitovei pe locul 2 în lume se datorează faptului că ea avea mai puţine puncte de apărat la Roland Garros după ediţia de anul trecut, ea fiind eliminată atunci în turul trei.



Sursa: România TV
Sursa foto: sports.ndtv.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii