Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a lansat ziarul Tomis Antidrog - Vicii. Află ce își propune publicația

ro

27 Jun, 2014 22:15 2301 Marime text
În cadrul Universitatii „Ovidius” Constanta, la Sala de Consiliu, ieri, cu ocazia Zilei Internationale Antidrog, a avut loc lansarea ziarului Vicii, unicul ziar pe teme de prevenire și combatere a substanțelor stupefiante din România, initiativa aparținând Asociației Tomis Antidrog Constanta în colaborare cu C.I.A.D.O.(Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului).

„A fost un eveniment unic ce a scos in evidenta importanta tiparirii acestui ziar, deoarece acest produs este bine venit in randul comunitatii locale, fiind un reper pentru educatie, pentru sanatate ce isi propune prin articolele publicate de la numar la numar, sa dezvolte la tineri obiceiuri sanatoase, pe care ei sa le aprecieze si ulterior drept aspecte de baza ale calitatii vietii, invatandu-i totodata sa respinga modelele de comportament care nu conduc la starea de bine fizic si spiritual corespunzătoare starii de sanatate”, se arată pe tomisantidrog.ro. 

La eveniment au luat parte: Profesor și Inspector de specialitate sportivă Dragoș Ciucan de la Inspectoratul Scolar Judetean, Comisarul Sef Emilian Parvu din cadrul B.C.C.O., Directorul de la Departamentul de Comunicare Gheorghe Raftu de la Universitatea „Ovidius” Constanta, Sorin Georgescu de la A.T.O.P. din cadrul Consiliului Judetean Constanta, Maior Daniel Anca din cadrul Jandarmeriei Constanta, din partea Arhiepiscopiei Tomisului – Pr. Consilier Vasile Rusnac. Prezent la manifestare a fost și psihologul Radulescu Mihaela de la Penitenciarul Poarta Alba.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii