Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România, locul 4 în campionatul NATO rezervat militarilor

ro

24 Jun, 2015 15:44 1188 Marime text
 
Reprezentativa militarilor români de la NATO a ocupat un meritoriu loc 4 la Bruxelles, în cadrul turneului de fotbal Inter-MILREP 2015, purtând echipamentul oferit de Federația Română de Fotbal.

Cartierul General NATO din Bruxelles, a găzduit, pe 21 iunie, cea de a XIX-a ediție a campionatului de fotbal dedicat Reprezentanțelor Militare ale statelor membre și partenere NATO, informează România TV.

România a evoluat în grupa C a acestei competiții, alături de formațiile Poloniei, Albaniei, Ungariei și Germaniei. După meciurile din grupe, reprezentativa tricoloră a adunat 8 puncte, în urma a două rezultate de egalitate (0-0, cu Germania și cu Ungaria) și a două victorii (obținute, la scor identic, 2-1, în fața Albaniei și a Poloniei).

În următoarea fază a competiției, militarii români au întâlnit o echipă compusă din reprezentanți ai Azerbaijanului și Georgiei. După timpul regulamentar de joc, scorul a fost egal, 1-1; în urma loviturilor de departajare, românii au câștigat și acest meci, iar acest fapt le-a permis accesul în semifinalele competiției.

Meciul decisiv pentru calificarea în finală i-a opus României pe reprezentanții Germaniei. S-a mers cap la cap până spre final, când nemții au reușit să marcheze golul victoriei. S-a terminat 2-1 pentru Germania, iar reprezentativa României a fost nevoită să joace pentru bronzul competiției împotriva Ucrainei. Scorul a fost identic cu cel din meciul precedent, ucrainienii învingând, la capătul unui meci curat și foarte disputat, cu 2-1.



Sursa: România TV
Sursa foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii