Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prins în flagrant de poliţiştii BCCO Constanţa Robert Zdrenţu, reţinut pentru trafic de droguri

ro

24 Apr, 2015 12:01 1860 Marime text
Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au prins, ieri, în flagrant un bărbat în timp ce încerca să comercializeze droguri de mare risc către consumatori din municipiul Constanţa.

Astfel, în jurul orei 13.30, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat două percheziţii domiciliare la persoane bănuite de procurarea şi comercializarea de droguri de mare risc.

De asemenea, în cadrul activităţilor cuprinse în acelaşi dosar penal, poliţiştii au surprins în flagrant, în zona unui complex comercial din Constanța, pe Robert Zdrenţu, de 38 ani, asupra căruia au fost identificate 1.297 de comprimate de ecstasy, pe care acesta încerca să le pună în vânzare în schimbul sumei de 5.000 de euro.

Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, faptă prevăzută și pedepsită de Art. 2 al. 2 din Legea nr. 143/2000.

Cel în cauză urmează ca, astăzi, să fie prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
Activităţile s-au desfăşurat sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa şi cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Serviciul Regional Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii