Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replici Orban-Ponta „Domnule Ponta, sunteţi o pată pe obrazul României”/„Este o jignire pentru românii din diaspora să fie reprezentaţi de bufoni”

ro

25 Nov, 2014 13:33 1138 Marime text
Deputatul PNL Ludovic Orban i-a cerut, astăzi, în plen, premierului Victor Ponta să-şi dea demisia pentru faptul că cetăţeni din diaspora nu au putut vota şi că este „o pată pe obrazul” ţării, în replică Ponta spunând că este o jignire pentru românii din diaspora să fie reprezentaţi de „bufoni”, scrie Mediafax.

„Domnule prim ministru, demisia este singurul gest onorabil de a ieşi din situaţia în care singur v-aţi pus”, i-a spus Ludovic Orban lui Victor Ponta, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea referitoare la faptul că cetăţeni din diaspora nu au putut vota la alegerile prezidenţiale.

„În ceea ce priveşte înălcarea dreptului fundamental de vot şi împiedicarea exercitării dreptului de vot, solicit de la această tribună Parchetului de pe lângă ÎCCJ să nu trateze această anchetă ca pe o anchetă oarecare. Violarea dreptului la vot, drept fundamental pentru orice cetăţean, în orice democraţie, constituie cea mai gravă încălcare a democraţiei. Domnule Ponta, sunteţi o pată pe obrazul României, sunteţi omul care aţi reuşit să ne faceţi de râs în faţa întregii Europe. Plecaţi!”, a susţinut Orban.

Sursa: Mediafax

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii