Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai mare lovitură din istoria Samsung Recordul înregistrat în 7 zile de la lansarea Galaxy S6 și S6 Edge

ro

09 Mar, 2015 21:20 1793 Marime text
Samsung a lansat pe 1 martie noul flagship din seria Galaxy, S6, alături de o versiune inedită cu ecran prelungit pe lateral, S6 Edge. Samsung avea nevoie mare de un succes major după ce predecesorul, Galaxy S5, a avut rezultate mult sub așteptări în materie de vânzări.
 
La nici o săptămână de la lansare, Samsung se poate lăuda cu un record în istoria companiei, conform KoreaTimes, citat de yoda.ro. Se pare că, până acum, au fost făcute 20 de milioane de pre-comenzi pentru Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge! Deși Edge a fost desemnat cel mai bun nou device lansat la MWC, S6 are un succes mai mare, 15 milioane de unități fiind comandate.
 
20 de milioane de unități comandate reprezintă un nou record pentru Samsung
 
Șeful divizie de mobile de la Samsung, Shin Jong-kyun, a declarat că răspunsul primit de companie a fost mult mai bun decât pentru Galaxy S5, scrie yoda.ro.
 
Samsung a decis după ce Galaxy S5 s-a vândut cu 40% mai puțin decât se aștepta să înceapă de la zero design-ul pentru noul Galaxy S6. Anul mai slab, 2014, a coincis cu cel mai puternic trimestru al celor de la Apple, care au vândut 74.5 milioane de unități în ultimul trimestru din 2014, preluând primul loc în topul producătorilor. 


Sursa: yoda.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii