Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rareș Bogdan anunță că dă în judecată România TV

ro

14 Mar, 2015 21:28 1158 Marime text
Realizatorul Realitatea TV Rareș Bogdan a anunțat că va da în judecată România TT, post TV pe care îl acuză că a lansat acuzații false la adresa sa, organizând un adevărat „linșaj" mediatic, informează ziare.com.
 
„Domnul Sebastian Ghiță, aseară, s-a gândit să construiască de la cârciumă un nou Breaking News, pentru că Rareș Bogdan ieșise prea bine din prima parte a Breaking News-ului. Am fost blocat să îmi spun toate părerile și comentariile", a explicat jurnalistul, cu referire la acuzațiile lansate la România TV, potrivit cărora ar fi primit 350.000 de euro.
 
„Nu am văzut în viața mea atâția bani. Nu îmi venea să cred că în 2015 pot să asist la o manipulare atât de jegoasă. Voi adresa o cerere și sunt curios cum va reacționa CNA-ul. Pentru că a fost un linșaj bazat pe acte false, pe documente care nu există în dosarul Vanghelie", a mai spus Rareș Bogdan.
 
Jurnalistul spune că sumă de 350.000 de euro e o sumă foarte mare.

„Domnul Ghiță ar fi putut folosi suma de 35.000 de euro. (...) Tot în acea înregistrare se spune că nu aveam după ce bea apa. Nu cred că arăt că o persoană care nu are după ce să bea apă. Repet, nu sunt un om sărac. Aici și-a dat cu stângul în dreptul", a spus Rareș Bogdan.
 
Pentru toate aceste afirmații, jurnalistul Realitatea Tv va da în judecată postul patronat de Sebastian Ghiță și va cere despăgubiri consistente.

„Eu voi da în judecată postul România TV și realizatorii și voi cere 350.000 de euro pentru defăimare și toți banii îi voi dona unei fundații care să sprijine tinerii jurnaliști din România", a spus jurnalistul. 


Sursa: ziare.comn
Sursa foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii