Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre se dă la Daniel Chiţoiu şi ameninţă USL. Iată de ce (video)

ro

29 Aug, 2013 20:22 2209 Marime text
„Sunt total împotriva impunerii unei declarații de avere pentru oamenii de rând asemenea celei pentru oamenii politici”. O spune primarul Constanței care crede că o astfel de lege ne va întoarce în vremea comuniștilor când românii dădeau cu subsemnatul pentru orice lucru. Radu Mazăre a declarat astăzi, că dacă se va da o astfel de lege, Constanța nu va mai vota USL la președinție.
Primarul Constanței critică vehement proiectul de lege al ministrului Finanțelor, Daniel Chițoiu, prin care românii vor fi obligați să-și declare averea așa cum se întâmplă în cazul politicienilor. Potrivit lui Radu Mazăre, contribuabilii trebuie să anunțe dacă au case sau terenuri, mașini, bijuterii ori obiecte de artă în valoare de cel puțin 15.000 de lei, animale dintr-o rasă scumpă, conturi sau depozite bancare, sau orice alte bunuri cu o valoare mai mare de 10.000 de lei. Mazăre atrage atenția că odată cu această lege se va ajunge ca înainte de ’89.
Mazăre spune că, în loc să se ocupe de repornirea economiei, unii miniștri caută alte moduri de restricție birocratică.
Primarul Radu Mazăre spune că va discuta despre această situație cu premierul Victor Ponta la Comitetul Executiv Național al PSD care are loc mâine în stațiunea Mamaia.
Sursa: neptuntv

Vezi video >>aici<<
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii