Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre, mulţumit de cum se prezintă lucrurile la jumătatea mandatului

ro

10 Jun, 2014 12:55 2118 Marime text
Primarul municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, s-a prezentat azi la sediul IPJ Constanţa, după cum a dispus organul judiciar în dosarul în care edilul şef este cercetat sub control judiciar de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Întrebat cum vede lucrurile la jumătatea actualului mandat, edilul şef, Radu Mazăre, a declarat că este „foarte mulţumit“, dar că există şi probleme nerezolvate, aşa cum sunt un nou CET şi transferul unui nou pachet de acţiuni ale Portului Constanţa de la Ministerul Transporturilor la municipalitate.

Amintim că primarul municipiului Constanţa este cercetat pentru luare de mită şi fals în declaraţii. Conform programului de supraveghere întocmit de organele de poliţie, pe timpul cât se află sub control judiciar, Mazăre trebuie să respecte mai multe reguli printre care amintim: să se prezinte la organele de poliţie în a căror circumscripţie locuiesc, respectiv Poliţia Municipiului Constanţa, să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat sau să nu depăşească limita teritorială a statului român.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii