Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre - " M-am săturat să dau explicaţii"

ro

06 Aug, 2014 22:24 4374 Marime text
Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că ultima ediţie a carnavalului de la Mamaia din acest sezon estival, în care îl va interpreta pe Ramses, va fi „mult mai fastuoasă”, cu foarte multe animale. Edilul şef a declarat că vrea să adapteze numere de circ pentru spectacolul de la sfârşitul lunii august. ”Ramses va fi mult mai fastuos, va fi fără implicaţii religioase şi pe fibra naţională, normal, şi va fi foarte mistic, va fi cu foarte mult animale. Chiar diseară o să merg la circ ca să le văd spectacolul, după care o să discutăm cu cei de acolo să vedem ce numere putem să adaptăm pentru spectacolul din Ramses”, a declarat Radu Mazăre citat de Mediafax. Invitat la România Tv în această seară, Mazăre a declarat că una dintre vedetele invitate este Cabral.

Referitor la scandalul produs de interpretarea edilului în rolul de Ştefan cel Mare, acesta d ecalrat "M-am săturat să dau explicaţii, de 14 ani dau explicaţii. Dau explicaţii procurorilor, dau explicaţii la toată lumea. Să arate şi ei ca mine, să facă ce fac eu, pe urmă să ceară explicaţii", a mai declarat Mazăre.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ioan 07 Aug, 2014 03:52 Daca s-a saturat de dat explicatii , inseamna ca s-a saturat sa fie primar. Ca administrator de oras trebuie sa dea mereu socoteala pentru ceea ce face si modul in care o face. Dar cu siguranta nu s-a saturat de tot ci doar de explicatii. Daca face ceva in privat abia atunci isi poate cere sa nu de-a socoteala dar si atunci doar daca nu incalca regulile cetatii. Deocamdata vreau sa vad ce mai scorneste ca brazilificarea Dobrogei se pare ca e terminata : saracie, prostitutie, carnaval si un oras plin de gropi , gunoaie si praf. Asta pt ca cineva e ocupat sa face ce ii place lui si nu are timp de explicatii...