Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Constanţa vrea să clarifice situaţia lui Nicuşor Constantinescu şi pe cea a senatorului Mazăre în interiorul partidului

ro

18 Apr, 2015 14:17 2317 Marime text
 
Deputatul Mircea Titus Dobre, desemnat astăzi, în cadrul unei şedinţe informale a PSD Constanţa, purtător de cuvânt al Organizaţiei Judeţene a partidului, a declarat, la finalul evenimentului, că PSD va trebui să lămurească în cel mai scurt timp situaţia lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, dar şi pe cea a senatorului Alexandru Mazăre în interiorul partidului.

"Se va discuta cu domnii Nicuşor Constantinescu şi Alexandru Mazăre dacă mai rămân în partid, dacă mai doresc. Dacă vor renunţa la funcţii, va trebui completat Biroul Permanent Judeţean", a menţionat Dobre.



Declaraţiile purtătorului de cuvânt al PSD Constanţa vin în contextul în care s-a vehiculat suspendarea lui Nicuşor Constantinescu din funcţia de primvicepreşedinte al PSD, din cauza problemelor pe care acesta din urmă le are cu Justiţia.

În ceea ce îl priveşte pe senatorul Alexandru Mazăre, parlamentarul îşi anunţa, în luna februarie, demisia din PSD Constanţa. Se pare însă că o demisie a sa nu a fost înregistrată nici până la acest moment la partid. Dacă nu a demisionat, Alexandru Mazăre este încă vicepreşedinte al PSD Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii