Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Protest cu zeci de maşini pe Aurel Vlaicu! (galerie foto+video)

ro

15 Sep, 2016 10:15 7103 Marime text


Protest cu zeci de maşini pe Aurel Vlaicu. Menţionăm că sunt prezente maşini mici, capuri de TIR şi autocare. S-ar putea să aibă legătură cu protestele privind asigurările RCA.

Totodată, menţionăm că reprezentanţii COTAR au renunţat la protest, întrucat Guvernul a dat curs cererii lor.
 

„Ne cerem scuze cetăţenilor României pentru întreg deranjul cauzat în ultimele luni de către protestele noastre, însă, îi asigurăm de faptul că aceste manifestări au fost cu adevărat îndreptăţite, iar rezultatele obţinute de către transportatori, prin reaşezarea preţurilor RCA, se vor resimţi în curând în buzunarele tuturor şoferilor din România. COTAR va urmări în permamenţă, cu mare atenţie, evoluţia primelor RCA şi considerăm că orice derapaj al ASF trebuie sancţionat. Parlamentul României trebuie să înceapă de urgenţă procedurile de destituire ale lui Mişu Negriţoiu, principalul vinovat al crizei RCA”, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedinte COTAR, conform unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.


UPDATE 1, ora 11.02
 
Protestul nu are legătură cu asigurările RCA, cum s-a crezut iniţial.

Contactat telefonic de redactorii ZIUA de Constanţa, Marin Neagu, vicepreşedintele Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) - Filiala Constanța, ne-a zis că protestul de pe Aurel Vlaicu nu are legătură cu ei.


„Au protestat pentru o taxă de intrare în oraş de 50 de lei”, ne-a spus acesta.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii