Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi în flagrant la furat de combustibil în triajul CFR Palas

ro

26 May, 2015 13:02 2355 Marime text
 
În noaptea de 22/23 mai, ora 21.30, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Constanţa au depistat în flagrant pe A. Ainur, de 39 de ani, P. Carmen Alin, de 28 de ani, O. Mufit, de 38 de ani, P. Marius, de 31 de ani şi pe A. Gheorghe, de 39 de ani, care au rupt sigiliile de la 2 vagoane de tip cisternă, staţionate în triajul CF Palas, din care au sustras 155 litri produs petrolier, pe care l-au încărcat în recipiente din plastic şi transportat cu un autoturism ce a fost depistat în trafic.
 
Urmare a prinderii în flagrant, în dimineaţa zilei de 23 mai 2015, poliţiştii au efectuat teri percheziţii la domiciliile a trei dintre suspecţi, ocazie cu care au fost identificate şi alte cantităţi de produs petrolier, care au fost ridicate în vederea stabilirii provenienţei acestora.
 
Faţă de cei cinci bărbaţi poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, la data de 24 mai fiind prezentaţi Judecătoriei Constanţa, instanţă ce a emis faţă de P. Marius şi P. Carmen Alin mandate de arestare preventivă, faţă de A. Gheorghe măsura arestului la domiciliu, iar faţă de ceilalţi doi controlul judiciar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii