Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinși de jandarmii constănțeni cu etnobotanice asupra lor, în zona CET

ro

07 Mar, 2015 10:32 1060 Marime text
Jandarmii au surprins în Constanţa, trei persoane care avea asupra lor nouă pacheţele de staniol care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.

Astfel, ieri, în jurul orei 01.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în zona CET, a observat trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între 17-24 ani,  au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au îndreptat către un autoturism. Au fost somaţi, au coborât din autoturism şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.

Asupra acestora, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la pantaloni,  nouă pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă, de culoare verde.

Joint-urile şi pacheţelele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii