Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Peştera, Valentin Vrabie „Voi participa vineri la protestul din faţa Primăriei şi a Prefecturii Constanţa“

ro

10 Jul, 2014 14:17 2310 Marime text
Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie se va alătura protestatarilor care organizează mitingul de amploare programat mâine. Mai  multe organizaţii sindicale şi ONG-uri au anunţat pentru mâine o acţiune de protest în faţa Primăriei Constanţa, unde vor lua poziţie şi îţi vor expune nemulţumirile faţă de “distrugerea spațiului verde, nerespectarea legii de către aleșii locali, disprețul și discriminarea la adresa femeii, abuzuri față de elevi și studenți, alături de subfinanțarea învățământului constănțean, corupția și manipularea practicate de membrii Administrației locale și, nu în ultimul rând, intenția de a prelua Portul Constanța“.

Reamintim că, în urmă cu trei luni, pe 1 aprilie, primarul Valentin Vrabie a organizat un protest-gigant în faţa Consiliului Judeţean Constanţa, unde au participat peste 1.000 de oameni din comuna pe care o conduce.

„Demnitatea nu se învaţă într-o lecţie, nu se negociază, nu se cumpără, ci se deprinde din prima până în ultima clipă a vieţii. Însă nu toţi au învăţat asta...Pentru ca m-am săturat de piesele de teatru ieftine pe care le-a interpretat de-a lungul acestor ani perechea de bufoni Mazăre-Constantinescu, mă solidarizez împotriva abuzurilor care au afectat viaţa de zi cu zi a cetăţenilor acestui judeţ şi voi participa vineri, 13 iulie, începând cu ora 15.30, la protestul organizat în faţa Primăriei şi a Prefecturii Constanţa“, susţine primarul Valentin Vrabie într-o postare pe un site de socializare.

„Pentru că vreau să fim lăsați să trăim în comuna noastră fără să ne pierdem demnitatea, pentru că avem dreptul la respect din partea autorităţilor judeţene, pentru că nu mai accept ca minciuna să fie legea care domneşte in judeţul Constanţa, pentru că m-am săturat de comportamentul abuziv şi iresponsabil al unui clovn preşedinte de partid, pentru toate acestea şi multe altele pe care toţi le ştiţi, eu voi fi acolo“, arată liderul autorităţii locale din comuna Peştera.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii