Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Primarul Constanţei, anunţat „Marcel Făgădău” la meciul SSC Farul - Victoria Mihai Viteazu (galerie foto)

ro

17 Sep, 2016 17:42 6434 Marime text
La această oră, pe terenul ITC din Constanţa se dispută meciul de fotbal SSC Farul - Victoria Mihai Viteazu, contând pentru Liga a 4-a. Printre cei prezenţi la meci s-au aflat şi primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, dar şi omul de afaceri Viorel Păunescu (apropiat al Stelei), Petre Buduru (fost preşedinte al FC Farul, în prezent şeful Consiliului Director al Astrei Giurgiu, campioana României) şi Viorel Stoica (şi el fost conducător al FC Farul).
 
La prezentarea oaspeţilor, crainicul arenei i-a încurcat prenumele primarului, anunţându-l drept „Marcel Făgădău". Ulterior, a făcut rectificarea, cerându-şi scuze.
 
Startul partidei a fost dat simbolic de Ilhan Mustafa, una dintre gloriile FC Farul.

UPDATE: Meciul s-a încheiat cu victoria SSC Farul Constanţa, scor 3-1.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • suporter 17 Sep, 2016 21:44 Bun articolul ......nu am ce sa comentez.......sau poate o singura remarca si anume: acest "crainic " ,nu este de meserie si nu mi se pare ca a gafat atat de rau pentru a fi luat la ochi de domniile voastre.......a si mai e ceva Dan ,pentru ca asa il cheama a facut lucrul acesta benevol din pasiune pentru aceasta echipa .Cred ca toti cei ce sustin echipa merita aplaudati nu blamati ! Tot inainte ,unde nu se stie...... domnilor reporteri ,cu asa articole.....!?