Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Preşedintele PSD, Felix Stroe Făgădău, alegerea social-democraţilor pentru Primăria Constanţa în 2016. Cristinel Dragomir, susţinut la şefia CJC

ro

28 Aug, 2015 15:48 2082 Marime text
 
Sala de spectacole a Teatrului de Operă şi „Balet Oleg Danovski“ este neîncăpătoare în aceste momente pentru zecile de femei social-democrate din judeţul Constanţa. De la ora 15.00 aici se desfăşoară Conferinţa Judeţeană a Organizaţiei de Femei a PSD Constanţa. Invitat pe scenă de preşedina OFSD, Mariana Gâju, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe a declarat că în prezent conducerea OFSD Constanţa se află pe cele mai bune mâini şi că o susţine pe Mariana Gâju pentru un nou mandat pentru această funcţie. 
Cu toate situaţiile create în interiorul partidului, Felix Stroe a declarat că PSD Constanţa merge mai departe, iar pentru alegerile locale din 2016, cu siguranţă Decebal Făgădău va fi candidatul PSD pentru Primăria Constanţa. De asemenea, acesta a declarat că secretarul general al Organizaţiei Judeţene, Cristinel Dragomir va fi susţinut pentru şefia Consiliului Judeţean Constanţa, unde în prezent este vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte.

Update 1, ora 14.30
Mariana Gţju a fost (re)confirmată  în funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei Social-Democrate din Constanţa.
Citeşte mai multe: 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii