Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Asociației Colectiv „Fac apel la patronii de cluburi pentru a fi ținut un moment de reculegere duminică, la 22.32“

ro

28 Oct, 2016 12:51 1283 Marime text
Președintele Asociației Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a făcut vineri un apel către toți patronii de cluburi ca duminică, la ora 22.32, să fie ținut un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de acum un an și "să ridice spre cer o rază de lumină", informează Agerpres.

„Noi, duminică, la ora 22,32, vom aprinde un proiector, un tun de lumină. Aș ruga pe toți patronii de cluburi ca la 22.32 poate ar putea face un astfel de gest, să țină un mic moment de reculegere și să ridice spre cer o rază de lumină. Noi o vom face de la Colectiv", a afirmat Eugen Iancu. 

El a făcut această declarație la finalul întâlnirii pe care a avut-o la Guvern vineri dimineață cu premierul Dacian Cioloș. La discuție au participat miniștrii Sănătății, Vlad Voiculescu, și Internelor, Dragoș Tudorache, dar și alte rude ale celor care au murit în incendiul de la Colectiv și răniți. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii