Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele ANSVSA le recomandă românilor să nu mai consume produsele firmei Brădet

ro

18 Mar, 2016 16:28 1867 Marime text
 
Președintele ANSVSA, Andrei Butaru, a declarat astăzi într-o conferință de presă că le recomandă celor care mai au în casă produse ale firmei Brădet să nu le consume.
 
„În ceea ce privește acțiunea de retragere de pe piața națională a produselor lactate ale firmei Brădet, toate produsele fabricate în luna februarie au fost retrase. Acestea putem să spunem clar că sunt retrase din lanțurile comerciale. Există posibilitatea ca să mai fie în casele proprii, dar pe această cale îi anunțăm că nu trebuie să consume aceste produse care au fost incriminate”, a declarat Andrei Butaru, potrivit agerpres.ro.
 
Acesta a precizat că întreaga cantitate de produse lactate din România ale firmei Brădet a fost retrasă și distrusă.
 
De asemenea, același lucru s-a întâmplat și cu produsele din Spania (1.112 kg) și Italia (546 kg).
 
Președintele ANSVSA a mai precizat faptul că în cazul în care patronul firmei Brădet va dori să își reia producția reprezentanții ANSVSA se vor deplasa la fabrică pentru a observa dacă sunt îndeplinite condițiile în vederea autorizării. Tot el a ținut să menționeze că un produs alimentar poate să fie corespunzător din punct de vedere sanitar, însă se poate contamina pe durata transportului, prin manipulare sau gestionare.
 
Un alt anunț important pe care l-a făcut Andrei Butaru a fost acela că va fi introdus și controlul E.coli pentru producătorii de produse alimentare de origine animală.
 


Sursa foto: lupamea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii