Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Povestea Ioanei Pănculescu, victima cu nr. 61 de la Colectiv

ro

14 Dec, 2015 08:45 2988 Marime text
Vă anunţam ieri că s-a mărit bilanţul incendiului de la Colectiv. Avem 61 de victime. Ioana Pănculescu, o tânără de doar 36 de ani, este victima cu nr. 61 a incendiului din clubul Colectiv. Ioana a murit, aseară, în spitalul din Germania unde a fost transferată.
Prietenii ei au anunţat, aseară, pe Facebook, vestea tragică:
"Persoana care a decedat azi in jurul orei 8 se numea Ioana Raluca Panculescu .avea 36 de ani si era singura. Cu durere in suflet va anunt ca a murit singura acolo nu a avut pe nimeni linga ea ca apartinator."
"Din păcate, lupta Ioanei nu a avut finalul la care am sperat ... Dumnezeu să te odihnească în pace, Gogoşica noastră dragă!"
"Ioana Raluca Pănculescu a plecat în lumea de dincolo! Mulțumesc pentru amintirile din lumea de aici, Ioana Raluca!"
"Mergi spre lumină,dragă Ioana! Suflet pur și luminos! Odihnă veșnică!"
Ioana era de meserie psiholog şi avea o poveste tragică. Era orfană de ambii părinți, mama ei murind la 36 de ani, exact vârsta pe care o avea şi ea, potrivit România TV. În momentul tragicului eveniment, Ioana se afla în club cu prietenii. Împreună veniseră să fie prezenți la lansarea albulmuui "Mantras of War" al trupei Goodbye to Gravity, formația ei preferată.
După tragedie, Ioana Panculescu a fost internată la Spitalul Bagdasar Arseni, în stare foarte gravă, însă a fost transportată la o clinică în Germania. Alături de ea pe toată perioada spitalizării au stat  verii ei care au sperat într-o minune. Medicii au fost însă rezervați încă de la început. Ioana suferise arsuri grave.


Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii