Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poşta Română Noul director general este Alexandru Petrescu. Vezi ce îl leagă de Constanţa (document)

ro

07 Jun, 2014 00:29 6678 Marime text
Consiliul de Administraţie al Poştei Române a fost demis de Adunarea Generală a Acţionarilor, au declarat pentru HotNews.ro două surse apropiate acestui proces. Contactat vineri de HotNews.ro, Ion Smeeianu, directorul general şi membru în Consiliul de Administraţie al Poştei Române, a declarat: „nu ştiu absolut nimic”.
De asemenea, Dinu Malacopol, un alt membru al CA din Poşta Romana a precizat: „nu ştiu nimic în momentul de faţă, nu am primit nici o informare în acest sens”.

Cu toate acestea în jurul orelor 22.00, Hotnews a venit cu următoarea informaţie:

UPDATE 22:00 Directorul general al Poştei, Ion Smeeianu, a fost demis, iar în locul său a fost numit Alexandru Petrescu, fost director executiv şi preşedinte al Comisiei de privatizare din Poşta Româna, au precizat pentru HotNews.ro surse apropiate procesului.
Contactat ulterior de HotNews.ro, Alexandru Petrescu nu a dorit să confirme sau să infirme numirea sa, precizând doar că „Există un Consiliu de Administraţie nou, capabil de a fi un partener de dialog şi negociere cu orice investitor care se încadrează în categoria investitorilor strategici”.

Legătura lui Alexandru Petrescu cu Constanţa



Potrivit declaraţiei sale de avere, postată pe pagina oficială a Poştei Române, şi datată 29 aprilie 2004, Petrescu are trei imobile după cum urmează: unul cumpărat în Anglia, altul cumpărat la Buşteni şi o cotă parte de 19% dintr-un imobil din Constanţa, dobândit în anul 2004 prin moştenire (vezi facsimil).
sursa text si foto: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii