Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii locali au "profitat" din plin de aglomeraţia din Mamaia Turiştii neinspiraţi, amendaţi cu "caracatiţa"

ro

03 Aug, 2014 16:58 1982 Marime text
Peste 120.000 de turişti s-au aflat pe litoralul românesc în acest weekend, numai în structurile de cazare oficiale, fiind cel mai aglomerat sfârşit de săptămână al actualului sezon estival. Cei care au ales litoralul ca destinaţie de vacanţă, dar şi localnicii au avut parte de numeroase evenimente, transmite Mediafax.
 
Reprezentanţii patronatelor din turism de pe litoral spun că în staţiunea Mamaia a fost plină în acset sfârşit de săptămână, iar în sudul litoralului gradul de ocupare depăşeşte 90 la sută.
 
Sâmbătă seară Mamaia a fost arhiplină. Era aproape imposibil să mai găseşti un loc de parcare, fie că era vorba de parcări cu plată sau de cele "la liber". Din această cauză, mulţi conducători auto şi-au lăsat autoturismele pe spaţiile verzi din staţiune, motiv pentru Poliţia Locală să le blocheze roţile cu deja celebrele “caracatiţe”, conform mediafax.ro. Şi traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, la fel ca în fiecare weekend estival, şoferii fiind nevoiţi să meargă bară la bară indiferent dacă se îndreptau spre Constanţa sau se duceau către Năvodari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii