Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ploaia a întrerupt traficul feroviar și rutier în mai multe județe

ro

12 Oct, 2016 07:50 2204 Marime text
Centrul Infotrafic din cadrul IGPR informează că, din cauza intemperiilor, circulația feroviară este întreruptă în gara din municipiul Galați. Ca urmare a precipitațiilor abundente, macazurile au fost acoperite cu o cantitate mare de apă și, din acest motiv, trenurile nu mai pot pleca din acest loc. De asemenea, locomotivele nu pot intra în această gară.

De asemenea, Centrul Infotrafic mai transmite că, din pricina căderilor de stânci de pe versanți, cauzate de precipitațiile semnificative, circulația rutieră pe DN10 Buzău – Brașov este oprită pe ambele sensuri la km 80, în zona localității buzoiene Siriu.
 
Ruta ocolitoare pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone este Buzău – DN10 – Cislău – DJ102B – Vălenii de Munte – DN1A – Cheia – Săcele – Brașov.
 
Ruta ocolitoare pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este Buzău – DN1B – Ploiești – DN1A - Brașov.

Reamintim faptul că județele Galați și Buzău se află și ele sub cod portocaliu, ca de altfel întreaga jumătate de est a României, până la diseară la ora 20:00. Județul Brașov și în special partea centrală a țării, Bărăganul și Oltenia se află sub incidența unui cod galben de precipitații și vânt puternic. La această oră, în unele zone montane, ninge. 

UPDATE
Tot din cauza apei acumulate pe carosabil, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe DN2 Focșani – Bacău, la km 223, între localitățile Domnești și Ruginești, în județul Vrancea. Pe sensul către Focșani, este afectată prima bandă și o parte din banda numărul 2.
 
Din același motiv, se circulă ușor îngreunat pe DN1B Ploiești – Buzău, la km 31, în zona localității prahovene Loloiasca. Pe carosabil, nivelul apei este de aproximativ 5 centimetri.
 
În județul Brăila, circulația auto pe DN21 Slobozia – Brăila se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 62, în zona localității Bărăganu. Un autotren a rămas imobilizat pe carosabil de noaptea trecută, după ce mai multe pneuri ale acestuia au făcut explozie.
 
De asemenea,  urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă şi vânt puternic), DN67C-Transalpina a fost închis temporar între Rânca şi Obârșia Lotrului (între kilometrii 34+500 - 59+800.​

(foto ilustrativ)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii