Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plecaţi din ţară? Aveţi în vedere atenţionările de călătorie

ro

11 Jun, 2016 09:07 1262 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei, că sindicatul socialist al lucrătorilor feroviari - CGSP, a lansat un preaviz de grevă, începând cu data de 12 iunie 2016, orele 22:00, până la data de 19 iunie 2016. Aripa francofonă a sindicatului a depus la HR Rail, angajatorul lucrătorilor feroviari, o înştiinţare de prelungire a grevei până la data de 26 iunie 2016.
 
Având în vedere blocarea traficului feroviar la nivel naţional, circulaţia rutieră în Bruxelles şi marile oraşe se va face cu mare dificultate.
 
Cetăţenii români care intenţionează să călătorească cu trenul în Regatul Belgiei se pot informa accesând pagina oficială Internet a SNCB - http://www.belgianrail.be/fr, paginile de Twitter şi Facebook ale SNCB, precum şi a anunţurilor din gări / staţiile feroviare.
 
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii