Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie incredibilă Plăteşti cu sânge ca să intri la Festivalul Untold de la Cluj

ro

22 Jul, 2015 15:44 2085 Marime text
 
Organizatorii festivalului muzical Untold, care va avea loc la Cluj, au generat în aceste zile o mișcare de proporții neașteptate, prin strategia de marketing pe care au aplicat-o: sute de tineri se înghesuie la centrele de transfuzie pentru a dona sânge, iar contul de Facebook este urmărit de peste 102.000 de persoane, potrivit Sursazilei.ro.

Sloganul folosit este ”Pay with blood” – Plătește cu sânge. Strategia implică acordarea de tichete de acces la una din serile Festivalului pentru cei care donează sânge.

De vineri până duminică, un centru mobil de transfuzie organizat în București a reușit să adune 37 de litri de sânge. Luni și marți, acțiunea s-a mutat la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj, unde sute de tineri au stat la coadă. În centrele de transfuzii din alte orașe, donatorii au putut beneficia de un formular prin care primesc o reducere la abonamente, se mai arată pe sursazilei.ro.

Marți, organizatorii au transmis că Centrul din Cluj a rămas fără spațiu de stocare a sângelui. Un tânăr a relatat că a stat patru ore la coadă, împreună cu alte câteva sute de tineri. Programul Centrului s-a prelungit, iar personalul s-a dovedit a fi insuficient. ”Toți cei care au venit astăzi să doneze și nu vor mai putea, se pot întoarce până vineri și își vor primi biletul dorit. Se preiau datele doritorilor, iar pe baza listei realizate astăzi, vor primi biletul de o zi gratuit în urma donării”, a afirmat marți administatorul contului de Facebook, arat sursazilei.ro.

Articol compet pe Sursazilei.ro
sursa text + foto: sursazilei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii