Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 150 de persoane, prezente la înmormântarea soacrei președintelui Iohannis

ro

11 Oct, 2016 15:04 2200 Marime text
Peste 150 de persoane au fost prezente astăzi, în cimitirul municipal din Sibiu, la înmormântarea Georgetei Lazurca, soacra președintelui Klaus Iohannis, care a decedat duminică, la vârsta de 82 de ani, scrie Agerpres.
 
Alături de Carmen și Klaus Iohannis, la înmormântare au fost prezenți președintele Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Paul Porr, fin al președintelui, Judith Urban, consulul Germaniei la Sibiu, Andreas Huber, consul onorific al Austriei la Sibiu și fin al președintelui, primarul orașului, Astrid Fodor, prefectul județului Sibiu, Cristian Roman.
 
Din partea Mitropoliei Ardealului, preotul Constantin Necula a transmis un mesaj de condoleanțe familiei prezidențiale. Au fost prezenți și profesori și elevi de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr", unde predă Carmen Iohannis.
 
„În aceste momente îndoliate pe care le trăiți alături de ceilalți membri ai familiei, vă suntem alături sufletește și dorim să vă împărtășim, cu prețuire și binecuvântare, adânca noastră compasiune, cânt de mângâiere și întărire întru Domnul", se arată printre altele, în mesajul de condoleanțe transmis președintelui Iohannis, de către Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza.
 
Înmormântarea a fost oficiată de un sobor formați din câțiva preoți catolici.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii