Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericolul iminent din centrul Constanței

ro

04 Jul, 2015 13:33 4145 Marime text
 
Pe pagina de Facebook „Baricada Verde” a fost postat, în urmă cu scurt timp, un mesaj însoțit de patru fotografii. Este vorba despre „pericolul” din pasajul subteran de la centrul comercial Tomis Mall, de pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Constanța.


 
„PERICOL Iminent în CENTRUL CONSTANȚEI!
Pentru cine cunoaște orașul: Pasajul de la magazinul Tomis. Scările. Arată aşa cum se văd în poze! Pe acolo TREC TURIȘTI. Străini. Aşteptăm un ACCIDENT? Vrem neapărat să se repete povestea de la Cazino? Atunci să facem un anunț ca persoanele supraponderale sau nevăzătorii să evite zona?
RUŞINE, PRIMĂRIA CONSTANŢA!”, se arată pe pagina de Faceboook „Baricada Verde”.


 
Reacțiile nu au încetat să apară. Redăm postările așa cum au fost făcute de autor.
 
„Constanta ARE Primărie? Greu de crezut... Credeam că-s doar o şleahtă de nemernici ajunşi acolo din greşeală şi care-şi bat joc de naivitatea constănţenilor pentru a-şi spori averile...”
 
„La noi întotdeauna se așteaptă sa se intimpla o tragedie și după aceia se iau masuri. RUSINEEE”
 
„Toata zona e intr-o stare jalnica. Nu se poate numi Centru al orasului.”
 
„Asa e de 20 de ani”
 
„Deplorabil...”


 
Reamintim că în luna martie a anului trecut, cotidianul ZIUA de Constanţa a semnalat cazul pasajului subteran de la Tomis Mall, de pe strada Ştefan cel Mare, pasaj ajuns într-un stadiu avansat de degradare. Bucăţile din trepte s-au desprins, balustrada nu mai există, pereţii sunt mâzgăliţi, mirosul este îngrozitor. Mai mult, în zonă îşi fac veacul oamenii fără adăpost şi aurolacii. Vorbim, deci, despre un pericol public în plin centrul municipiului Constanţa. Timp de zece zile am derulat ceea ce am putea numi o campanie, în speranţa că unul dintre factorii responsabili se va implica în reabilitarea pasajului. Ceea ce, mai mult sau mai puţin surprinzător, s-a întâmplat!

Confort Urban, societate din subordinea administraţiei publice locale şi care administrează pasajul, şi-a scos oamenii la muncă. Potrivit declaraţiilor lui Mugur Voinescu, şef Departament Producţie în cadrul Confort Urban, societatea va igieniza şi vărui pasajul.
 
Citește și CAMPANIA ZIUA DE CONSTANŢA DĂ REZULTATE. CONFORT URBAN IGIENIZEAZĂ PASAJUL DE LA TOMIS MALL (GALERIE FOTO + VIDEO)

CUM ARATĂ PASAJUL DE LÂNGĂ TOMIS MALL. MIZERIE, BĂLTOACE ŞI MUNŢI DE GUNOAIE ÎN BURICUL CONSTANŢEI (GALERIE FOTO)
 
APEL PENTRU CURĂŢENIE CĂTRE AUTORITĂŢILE DIN CONSTANŢA (V). CINE STRÂNGE MIZERIA DIN PASAJUL DE LA TOMIS MALL? (GALERIE FOTO)

APEL PENTRU CURĂŢENIE CĂTRE AUTORITĂŢILE DIN CONSTANŢA (VI). CINE STRÂNGE MIZERIA DIN PASAJUL DE LA TOMIS MALL? (GALERIE FOTO + VIDEO)

APEL PENTRU CURĂŢENIE CĂTRE AUTORITĂŢILE DIN CONSTANŢA (IX). CINE STRÂNGE MIZERIA DIN PASAJUL DE LA TOMIS MALL (GALERIE FOTO + VIDEO)
 



Sursa foto: Facebook Baricada Verde
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MANUELA 06 Jul, 2015 11:09 RUSINE CONSTANTA ! RUSINE PRIMARIEI !
  • fara nume 05 Jul, 2015 18:34 Mă mir că ˝magneţeii˝ încă n-au ˝recuperat˝ şi restul de piese metalice, măcar reduceau riscul unei accidentări. La halul de degradare a feroneriei, nu cred că se mai poate recupera. Râsu-plânsu, nu alta...
  • Un jeg de oraș plin de datorii 05 Jul, 2015 17:12 Acu o luna am alunecat pe ele... entorsa de gradul 3 cu ruptura de ligamnete trebuia sa dau primăria în judecata ... da trăiești încă orașul hoților și pierdeam timpul degeaba jeguri de oameni
  • fara nume 04 Jul, 2015 19:10 Ce ne mai miram atât? De 15 ani orașul arată a ruina, nu exista 10 m liniari de trotuar asfaltat, nu se poate circula cu un carucior copil sau carucior pentru persoane cu handicap!
  • fara nume 04 Jul, 2015 14:45 mizerie!
  • fara nume 04 Jul, 2015 14:44 Litoral!? Rusine europeana!
  • fara nume 04 Jul, 2015 14:43 constanta?! o RUSINE EUROPEANA !