Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la contrabandişti şi hoţi din locuinţe

ro

12 Aug, 2015 08:54 1540 Marime text
 
În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, pentru destructurarea unui grup specializat în furturi. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2014–2015, persoanele bănuite ar fi comis mai multe infracţiuni de furt calificat din locuinţe, utilizând moduri de operare deosebite pentru a trece de sistemele de închidere şi asigurare a uşilor.
Membrii grupării vor fi conduşi la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.
Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Ieri, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au efectuat trei percheziţii la locuinţele unor persoane din oraşul Ţăndărei, bănuite de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor cinci arme letale, trei neletale şi muniţie aferentă acestora, precum şi mai multe unelte electrice susceptibile a proveni din furturi comise pe raza oraşului Ţăndărei.
Din cercetări a reieşit faptul că două dintre armele letale depistate ar proveni din infracţiuni de furt comise pe raza unor state membre ale Uniunii Europene.
Doi bărbaţi, de 24, respectiv 19 ani, ambii din Ţăndărei, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind cercetaţi în pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând ca astăzi să fie prezentaţi procurorilor, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii