Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii domiciliare la persoane bănuite de infracţiuni silvice. Mijloace de transport, unelte și material lemnos, confiscate

ro

04 Jan, 2018 14:43 1436 Marime text
Polițiștii din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au efectuat 4 percheziții la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi comis delicte silvice, în urma cărora au fost indisponibilizate 5 mijloace de transport, unelte și material lemnos. 

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au efectuat 4 percheziții domiciliare în comuna Brazi, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice. 

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2017 – ianuarie 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras material lemnos din păduri situate între localitățile Stejaru și Varnița. 

Ulterior, lemnul ar fi fost vândut unor persoane, care l-ar fi folosit la încălzirea locuințelor. 

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat un autoturism, 4 atelaje, 15 unelte și material lemnos de esență stejar, frasin și carpen.
 
Au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției, pentru audieri. 

La percheziții au participat jandarmi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii