Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta Pentru următoarea sesiune, Legea achizițiilor publice și Legea salarizării sunt foarte importante

ro

21 Aug, 2015 16:38 1236 Marime text
Premierul Victor Ponta a afirmat, astăzi, că, pentru următoarea sesiune parlamentară, Legea achizițiilor publice și Legea salarizării sunt "foarte importante, sunt reforme esențiale", informează Agerpres.
 
"În următoarele patru luni, mai avem câteva legi de făcut, și anume, Legea achizițiilor publice. Nu o să avem investiții publice în România până nu schimbăm legea (...) Legea achizițiilor publice este gata, la 1 septembrie, pe directivă europeană, pleacă în Parlament. Legea salarizării în sectorul bugetar, care nu înseamnă că, de la 1 ianuarie, toată lumea va primi salarii uriașe, ci înseamnă că, în următorii 4 ani, facem o regulă și o așezare în acest sector. (...) Acestea două, pentru următoarea sesiune, eu zic că sunt foarte importante, sunt reforme esențiale", a spus premierul Ponta.
 
Premierul Victor Ponta a amintit și faptul că România are toate programele operaționale 2014-2020 în vigoare.
 
Șeful Guvernului a făcut aceste declarații, într-o conferință de presă, susținută după o întâlnire, în stațiunea Mamaia, cu reprezentanți ai mediului de afaceri din turism, ai autorităților centrale, locale și ai mediului politic.

Sursa foto: www.nineoclock.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii