Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penalități de 75 milioane lei firmei care se ocupă de construcția autostrăzii Barcău-Borș

ro

04 Nov, 2016 19:34 1222 Marime text
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a emis penalități de 75 milioane lei firmei care se ocupa de construcția autostrăzii Barcău-Borș și a trimis notificare prin care solicită rezilierea contractului.

„De la emiterea Ordinului de Începere (luna iunie 2015) pentru execuția lucrărilor aferente autostrăzii Suplacu de Barcău — Borș, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a solicitat Antreprenorului să-și îndeplinească obligațiile contractuale, urmărind în paralel activitatea desfășurată pe șantier. În toată această perioadă, Antreprenorul și-a demonstrat incapacitatea îndeplinirii obligațiilor contractuale prin lipsa de mobilizare în vederea finalizării lucrărilor la acest obiectiv”, se arată într-un comunicat citat de Agerpres.

Potrivit CNAIR, s-au emis penalități în valoare de 75 milioane lei. De asemenea, în același context, compania și-a arătat intenția de a rezilia contractul, luând în calcul și relicitarea proiectului, astfel încât acest obiectiv să poată fi finalizat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii