Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt focuri de armă pentru prinderea a trei tineri

ro

18 Oct, 2015 12:40 1826 Marime text
Azi noapte, ora 01.10, poliţiştii constănţeni, sub coordonarea procurorului de caz, au reuşit prinderea în flagrant a trei bărbaţi bănuiţi de mai multe furturi din locuinţe.
Oamenii legii, aflaţi în desfăşurarea unor activităţi specifice în noaptea respectivă, au fost sesizaţi de Dispeceratul IPJ Constanţa despre faptul că în locuinţa unei femei din Poarta Albă se află o persoană suspectă, care la vederea părţii vătămate a părăsit imobilul fără a sustrage bunuri ori valori.
Persoana respectivă a fost văzută de victimă părăsind curtea locuinţei, însoţită de alte două persoane, care, ulterior s-au deplasat spre un autoturism cu care veniseră în zonă.
În această situaţie, poliţiştii în colaborare cu cei ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Constanţa au intervenit pentru prinderea celor trei, folosindu-se regulamentar armamentul din dotare, fiind executate opt focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime.
Urmare a acţiunii, oamenii legii, cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 4 Rurale şi a Serviciului Acţiuni Speciale, au reuşit imobilizarea a trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea tentativei de furt din locuinţă. Este vorba despre Amiş Adem – 25 ani, Stoica Vasile – 32 ani şi Mustafa Osman – 28 ani. Cei trei se află în prezent la sediul IPJ Constanţa pentru audieri.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii