Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operaţia Cătălinei Ponor, un succes

ro

20 Oct, 2015 13:08 1436 Marime text
Sportiva Cătălina Ponor a fost operată, ieri, la Viena. Deşi ratează Mondialele, este optimistă, anunţând, după intervenţie, că totul a decurs cu bine şi în maximum două luni o va lua de la capăt, „pas cu pas".
 
„Operaţia a mers bine, sunt încă puţin ameţită după anestezie, dar medicul a făcut o treabă excelentă. Acum e nevoie de odihnă, cel mai mare pas a fost făcut. Urmează o recuperare foarte bună şi în maximum două luni voi putea începe, pas cu pas, de la început. Vă mulţumesc pentru suport şi îi mulţumesc domnului Bellu că a fost alături de mine la spital în fiecare secundă. Nu m-a părăsit nicio secundă până nu a ştiut că sunt bine", a scris Cătălina Ponor într-un mesaj postat pe o reţea de socializare.
 
Duminică, gimnasta nota pe pagina sa de Facebook că pleacă la Viena pentru o intervenţie la tendon şi menţiona că va „trage cu toată puterea" pentru a participa anul viitor la Jocurile Olimpice de la Rio, potrivit digisport.ro. Ca urmare a problemei pe care o are la tendon, Cătălina Ponor nu face parte din echipa României pentru Campionatele Mondiale de la Glasgow, care vor începe în 23 octombrie.
 
Sursa foto: prosport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii