Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oameni de afaceri din țară și din străinătate, într-o acțiune off-road în zona Cheile Dobrogei

ro

15 May, 2014 21:36 2610 Marime text
JCI Constanţa împreună cu Asociaţia „Off-road în Dobrogea”,  Active Training și PlayXP.ro invită pasionații de activități de aventură și adrenalină  la cea de-a 7-a ediție a binecunoscutului eveniment de business networking pe un traseu de off-road - JCI PLAY 4×4.
Sâmbătă, 17 mai 2014, începând cu ora 8.00 dimineața, se va da startul pentru aventura off-road a acestei primaveri, se arată într-un comunicat de presă.

Organizatorii au ales un traseu off-road în Cheile Dobrogei, urmând să fie vizitat Lacul Tașaul, Gura Dobrogei, Peștera Liliecilor și alte obiective turistice din zonă.

Participanții vor fi impartiți în echipe și vor avea de îndeplinit mai multe misiuni.

Pe traseu se vor desfășura o serie de activități antrenante: jocuri de strategie și de comunicare în cadrul fiecărei echipe formate.

Beneficiarii proiectului sunt oamenii de afaceri, managerii și oamenii activi din întreaga țară, dar si de peste hotare, în mod special, oamenii activi din Constanța și împrejurimi, interesați de business networking, off-road și alte jocuri în aer liber, cu sau fără experiență de off-road, care doresc să experimenteze activități pline de adrenalină alături de profesioniști.

Startul se dă de la Forte Life (Bd. Tomis numărul 235, complex Dacia, etaj 1), unde se vor forma echipele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii