Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oamenii de afaceri din Austria, în portul Constanţa

ro

15 Jul, 2013 17:25 1267 Marime text
Marţi, 16 iulie 2013, o delegaţie de oameni de afaceri din Landul Austria de Sus va vizita Portul Constanţa.

Delegaţia este condusă de dr.Josef Puhringer, guvernatorul Landului Austria de Sus şi este însoţită de Ambasadorul Austriei în România, Michel Schwarzinger şi de consilierul economic al ambasadei, Rudolf Lukavsky.

Oficialii şi oamenii de afaceri din Austria se vor întâlni cu conducerea Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa, cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor, cu agenţii economici din port.

Scopul vizitei este de a cunoaşte oportunităţile de investiţii din portul Constanţa, de a identifica soluţii logistice necesare transportului de mărfuri de pe piaţa austriacă spre pieţele din bazinul Mării Negre, Orientul Mijlociu, Asia Centrală şi Extremul Orient.

În cadrul unei întâlniri de afaceri intitulată „Forum logistic româno – austriac”, programată la ora 14.30 la terminalul de croaziere al Portului Constanţa, delegaţia se va întâlni cu reprezentanţii firmelor austriece cu activitate pe platforma portuară: GFDB Schenker Romtrans, GF Vadeca, GF Kronospan Zona Liberă, GF Cargo Partners şi GF VAIT. La acest eveniment sunt invitaţi şi alţi operatori portuari pentru identificarea unor oportunităţi de afaceri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii