Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă lovitură a tandemului Crin Antonescu - Liviu Dragnea Baronul de Teleorman e pe punctul de a-și plasa oamenii în fruntea DGIPI

ro

01 Nov, 2012 13:04 3346 Marime text

dragnea.jpgTandemul Crin Antonescu - Liviu Dragnea pregătește o nouă mișcare. Baronul local Liviu Dragnea vrea să-şi planteze în fruntea Direcției Generale de Informații și Protecție Internă, fosta Doi ş'un sfert, oamenii proprii pe care să poată să-i controleze după bunul plac, anunță B1 TV.

Marin Baciu, Liviu Croitorescu, Dan Chirilă sunt numele a trei ofiţeri DGIPI pe care baronul local Liviu Dragnea încearcă să-i numească în fruntea conducerii fostei Doi ş-un sfert.

Motivaţia liderului PSD este una singură: dorinţa de nestăvilit a lui Dragnea de a deţine controlul a mai tot ce mişcă în ţară. Liviu Dragnea ţinteşte acum cât mai sus, chiar spre locul lui Victor Ponta.

La rândul său, Liviu Dragnea, ca şi Crin Antonescu, sunt uneltele lui Dan Voiculescu care încearcă să acopere cât mai mult din PSD şi PNL, dată fiind relaţia foarte proastă pe care conservatorul o are cu Victor Ponta.

Citeşte întregul articol AICI .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii