Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă cerere de arestare a lui Udrea va fi votată de plenul Camerei Deputaţilor în 23 februarie

ro

18 Feb, 2015 18:33 1409 Marime text
Deputaţii vor analiza în plen, luni, de la ora 16.00, cererile DNA de începerea a urmăririi penale şi respectiv de arestare preventivă a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzaţii în dosarul „Gala Bute", a declarat secretarul Camerei, deputatul Niculae Mircovici, după şedinţa Biroului Permanet, informează Mediafax.

Mircovici a precizat că mâine va avea loc o şedinţă „formală" a Biroului Permanent al Camerei, după primirea rapoartelor Comsiei juridice în acest caz.

„Maine, va fi o şedinţă scurtă a Biroului Permanent al Camerei, după ce vor veni cele două rapoarte pentru cererile ministrului Justiţiei, respectiv a procurorului general în cazul doamnei deputat Elena Udrea şi se va stabili în cursul zilei de mâine, e pur formal, pentru că decizia a fost luată astăzi, în sensul că şedinţa de plen va fi luni la ora 16.00 şi pentru luni la ora 16.00 va fi informată mâine şi doamna deputat, şi ministrul Justiţiei, şi procurorul general, după ce se primesc rapoartele respective de la Comisia juridică", a explicat Mircovici.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a avizat, astăzi, cererile DNA privind încuviinţarea urmăririi penale şi arestării preventive a Elenei Udrea pentru noi acuzaţii în dosarul „Gala Bute”.

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, astăzi, că aceasta doreşte să se adreseze plenului Camerei Deputaţilor, la votul asupra cererilor de încuviinţare a începerii urmării şi a arestării sale pentru noi acuzaţii în dosarul „Gala Bute” şi că va fi făcută o cerere în acest sens.



Sursa: Mediafax
Sursa foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii