Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​O constănțeancă și-a luat țeapă de zeci de mii de lei crezând că a câștigat la un concurs

ro

14 Oct, 2015 12:56 1902 Marime text
 
O femeie de 71 ani  din Constanța, reclamă faptul că, vinerea trecută la ora 10.22,  a primit un SMS pe telefonul mobil, prin care a fost anunțată că este caștigătoarea sumei de 89.000 lei din partea unei companii de telefonie mobilă și a unei  televiziuni, iar pentru detalii să sune la  un număr de telefon.
 
După aproximativ 2 ore, aceasta a sunat la numărul indicat unde a răspuns o persoană de sex bărbătesc, care s-a recomandat ca fiind directorul companiei şi care a confirmat caștigul, iar  pentru a intra în posesia acestuia, femeia trebuie să trimită unei alte persoane suma de 2.400 lei, sumă care a fost depusă în jurul orei 13.08, la o bancă conform indicațiilor primite.
 
Reclamanta a fost contactată din nou de o alta persoană de sex bărbătesc, care s-a recomandat ca fiind directorul băncii respective,  care a solicitat să mai depună înca o dată pe același nume suma de 2.400 lei, care reprezintă taxe și comisioane ca suma caștigată să nu fie impozitată de către bancă.
 
La ora 14.47, femeia a trimis suma solicitată.
 
Luni, în jurul orei 08.10, a fost contactată din nou de primul bărbat care a mai solicitat trimiterea sumei de 16.300, ce reprezintă comisionul pentru căștig, sumă ce a fost trimisă la ora 13.00.
 
În cauză  poliţiştii au deschis o anchetă.



Sursa foto: glsa.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii