Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu rata Loteria Bonurilor Fiscale Ce bonuri intră la extragerea de azi

ro

19 Jun, 2016 09:48 1765 Marime text
Duminică, 19 iunie 2016, este programată o nouă ediţie a loteriei bonurilor fiscale. La extragere pot participa bonurile fiscale emise în perioada 1-31 mai 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
 
Astfel, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.
 
Extragerea la loteria bonurilor fiscale va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19:30. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.
 
Extragerea va avea două etape:

– etapa I: va fi extrasă bila pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 31;
– etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.
 
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii